Moda in 2016 – Tu te-ai pregatit?

Tendintele se schimba in fiecare an, astfel este de inteles ca femeile care doresc sa tina pasul cu moda, la inceputul anului doresc deja sa isi reinoieasca garderoba. Pentru a nu da gres, oferim cateva sfaturi in legatura cu ce se va purta in noul an.
Culori care se vor purta
Galben: dupa sezonul frig cand domina nuantele mai inchise, este bine venit in sezonul de primavara-vara, galbenul, care este o culoare vesela si ideala pentru femeile pline de viata. Veti putea asorta galbenul cu portocaliu, albastru si gri.Moda in anul 2016
Piersica: este o culoare feminina si vesela, astfel nu este de mirare ca piesele vestimentare in aceasta nuanta vor fi la mare cautare. Va putea fi combinat cu alb, rosu, negru si albastru.
Nude: nuantele de nud sunt printre preferatele femeilor inca din anul trecut si asa vor ramane si in acest an, deoarece sunt usor de asortate.
Verde: verdele este culoarea naturii, a libertatii si a renasterii, iar in noul an o sa fie foarte prezent la hainele de femei. Daca pana acum nu ati obisnuit sa purtati verde, acum totul se va schimba, deoarece veti avea sansa de a alege dintre mai multe nuante de verde: verde smarald, verde jad si verde crud. In anul care urmeaza, verdele o sa fie o culoare care se va purta la toate ocaziile, asortand cu nuantele de crem, negru, albastru, galben sau portocaliu.
Albastru: in anul trecut a fost in voga nuanta de bleu marin, iar albastrul nu dispare din moda feminina nici in 2016. Pe langa albastrul marin o sa se bucure de mare faima si albastrul intens, ideal pentru femeile elegante si misterioase.
Violet: aceasta culoare simbolizeaza eleganta si misterul, astfel hainele in violet nu pot sa lipseasca din garderoba unei doamne rafinate. Piesele vestimentare in violet se vor potrivi de minune cu culorile negru, alb, albastru si rosu.
Culorile clasice de rosu, alb si negru: acestea sunt culorile eterne care nu pot sa lipseasca din garderoba unei doamne.
Imprimeuri care se vor purta:
– Floral
– Abstract
– Dungi
– Geometrice
– Animal print
Imprimeurile vor putea fi intalnite la haine, dar si la accesorii.
De asemenea, in noul an se vor purta hainele din piele, cu decupaje si cu insertii de materiale transparente. Vor fi in voga combinatiile de alb-negru, precum si blocurile de culori, spre deliciul femeilor indraznete.

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *